kapsalon extreme logo
×
Corona Home Producten Prijzen Contact

Producten

Ben je op zoek naar een haarproduct maar weet je niet goed wat of hoe je het kunt gebruiken, kom dan eens naar de salon voor een haarfijn advies. Wij maken testers van het product speciaal op maat voor jou. Ervaar de kwaliteit van het product en merk het verschil!

Voor meer informatie over de producten klikt u op één van de logo's.

Sebastian Professional

Sebastian Professional is pionier op het gebied van haarverzorging en haar styling. Vele malen gekopieerd maar niet geevenaard. Sebastian Professional producten zijn geschikt voor ieder haartype. Afhankelijk van wat je haar nodig heeft aan verzorging en wat je eigen wensen betreft styling zijn kunnen wij je een goed advies bieden. Naast de productlijn is er ook een kleurlijn genaamd Cellophanes. Deze kleurbehandeling is je perfecte partner voor een ultieme glans en bescherming van je haar. Tevens bevat deze kleurbehandeling vele voedingstoffen om je haar weer in topconditie te krijgen. Geheel waterstofperoxide, alcohol, amoniak vrij.

Sebman

SEBMAN van Sebastian Professional is een veelzijdige en compacte mannen haarverzorging, haarstyling en grooming lijn. Specifiek ontwikkelt voor de man met een verzorgde look. Alle producten hebben een heerlijke frisse geur.

Mediceuticals

Mediceuticals richt zich zowel op de conditie van de hoofdhuid als van het haar.

De producten van Mediceuticals zijn dermatologisch geformuleerd, niet op dieren getest, veilig voor het milieu en geven bescherming tegen UVA en UVB straling.

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid. Door verschillende invloeden van buitenaf kan de haargroeicyclus en de conditie van de hoofdhuid achteruit gaan. De milde producten van Mediceuticals helpen bij het verbeteren van je hoofdhuid conditie en haargroeicyclus, waardoor je haar de optimale kans krijgt zichzelf te kunnen ontwikkelen zoals dat hoort. Meer elasticiteit, meer glans, meer dikte, minder poreus goed in balans.

Mediceuticals

Werkwijze kleuren

Eerst geven wij je een kleuradvies waarna samen met jou de kleurkeuze gemaakt kan worden. Vervolgens wassen wij je haar met Mediceuticals shampoo, welke de hoofdhuid en het haar een goede voorbereiding geven op de kleuring. Daarna brengen wij de kleur aan op het handdoekdroge haar.

Eva Professional

EVA-professional is een kleurmerk welke milder is voor je hoofdhuid en dus ook goed toepasbaar is op de problematische hoofdhuid, volledige grijsdekking geeft, zoveel mogelijk de schade van het haar beperkt door conditionering, dit voor een intens en natuurlijk glanzend eindresultaat. Daarnaast werken wij ook met de Divina One Diva kleurlijn van Eva-professional, een speciale anti-aging kleuring, 100% extra grijsdekking. Deze kleuring bevat extra bestandsdelen als collageen om veroudering van het haar tijdens het kleurproces en erna tegen te gaan, abyssinian olie om het haar tijdens het kleurproces optimaal te voeden. Resultaat is een betere hechting van de kleur, een briljante glans en soepeler vallend haar.

Eva Professional
Megix

Megix een uniek kleurproduct wat de inwerktijd die je normaal gewend bent van een kleurbehandeling aanzienlijk verkort door de speciale technologie in de verf zonder de kwaliteit van het haar aan te tasten. Deze methode van kleuren is o.a. zeer geschikt voor mannen.